Akerstraat 84, 84A

Kerkrade

€ 149.000 k.k.

Omschrijving

Momenteel winkelpand met ruime bovenwoning. Toekomst misschien ruime eensgezinswoning!!

Op een goede en drukke locatie in Kerkrade gelegen woon-winkelpand bestaande uit een winkelpand met een erboven gelegen ruim appartement. Het geheel is gelegen nabij diverse middenstand aan zowel de Akerstraat als Carboonplein. Zo zijn er onder meer een bakker, bloemenzaak, bank en supermarkt gelegen. Daarnaast is er een overige kleurrijke diversiteit aan lokale middenstand te vinden. Een uiterst geschikte locatie voor elk winkel concept. Parkeren met een parkeerschijf of vergunning.

Begane Grond
Winkel / bedrijfsruimte vanaf de straat toegankelijk met een totaaloppervlakte van ca 85m2 en met eigen voorzieningen. Ook eenvoudig om te bouwen naar woonkamer, dan verkrijgt men een echte stadswoning waar men een deel als werkplek kan inrichten om vanuit thuis te werken. Vergunning om onder een appartement te realiseren dient men bij de gemeente aan te vragen.

Entree appartement is naast het winkelpand gelegen met trapopgang naar het erboven gelegen appartement.

Eerste verdieping en Tweede verdieping
Op de eerste en tweede verdieping via trapopgang uitkomend op de overloop met toegang tot de compleet uitgeruste keukenruimte (3.50 x 3.00m) met eenvoudige keukenopstelling, ruime woonkamer (7.00 x 4.25m), badkamer (3.50 x 2.00m), slaapkamers (4.60 x 3.50m), (3.50 x 3.35m) en 2.,75 x 3.25m). 

Onderhoud
- Dak en dakgoten zijn vernieuwd in februari 2017.
- Recentelijk nieuwe CV ketel geplaatst.
- Modernisering appartement aan te raden.
- Nagenoeg geheel voorzien van enkel glas.

Bijzonderheden
Centrum ligging met veel mogelijkheden tot woon/werk, winkel of investeringsobject. Mogelijke totale huuropbrengst per jaar rond de € 17.500,00. Aanvaarding in overleg /doch op korte termijn mogelijk. 

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 149.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis
Type woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1920

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²
Perceeloppervlakte
399 m²
Inhoud
366 m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy