Hommerterweg 15G

Hoensbroek

€ 275.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken onder 1 dak!

Dit voormalig bedrijfsgebouw van de PLEM betreft een ruime woning met mogelijkheid tot bedrijvigheid of als wonen alleen en ligt op een rustige maar strategisch goede locatie in het hart van Hoensbroek. Met 197m2 woonoppervlakte en 90m2 bedrijfsoppervlakte (werkplaats / opslag) welke eenvoudig bij de woonoppervlakte is te betrekken, beschikt men over veel ruimte. Indien u wonen en werken wilt combineren is dat hier goed mogelijk. Door de rustige maar centrale ligging en de geboden ruimte valt hier te denken aan een timmerbedrijf, loodgietersbedrijf, praktijk aan huis etc.

Kelder
Provisiekelder

Begane grond
In de loop der jaren is dit voormalig bedrijfsgebouw van de PLEM omgebouwd tot dienstwoning en zijn er twee hoofdingangen ontstaan. Men heeft hier momenteel zelfs de mogelijkheid de woning in twee woningen te splitsen.

Via nostalgische ruime entree betreedt men de woning aan de voorzijde alwaar men toegang verkrijgt tot het gastentoilet en de L-vormige woonkamer. Deze met laminaat uitgevoerde woonkamer beschikt over 3 kamers en zijn gezamenlijk ca. 25m2 groot. De ernaast gelegen halfopen keuken (10m2) kan men bij woonhuis 1 of woonhuis 2 betrekken. Deze keuken is uitgerust met een elektrische 4-pits kookplaat en een afzuigkap.

De tweede entree gelegen halverwege op de oprit geeft toegang tot het tweede deel van de woning. De entree met originele tegelvloer geeft toegang tot een tweede gastentoilet en de halfopen keuken. Ernaast ligt de ruime aanbouw (8,50 x 6,00m) met openslaande deuren naar de tuin, HR ketel (eigendom – 2018), inbouwspots, betegeld en een wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping
Er zijn 2 vaste goed begaanbare trappen die naar de eerste verdieping leiden. Hier bevinden zich in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers. Enige modernisering is aan te bevelen. Een tweede HR ketel (2015 – eigendom) is op een van deze badkamers geplaatst.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping waar een vijfde, eventueel zesde slaapkamer te realiseren is. Deze ruimte van 30 m2 is uitgerust met kunststof raampartijen en een houten planken vloer.

Tuin
De zonnige op het Z-W gerichte tuin is onderhoudsvriendelijk maar dient afgewerkt te worden. Momenteel beschikt het over een terrasgedeelte en aan te leggen siertuin. Via de tuin toegang tot de aan het huis aangebouwde bedrijfsruimte. Deze ruimte van 90m2 kan men als opslag, werkplaats of relatief eenvoudig bij het woonhuis betrekken. Een carport van ca. 45m2 en een ruime oprit zorgen voor comfortabel wonen. Het perceel is compleet omheind.

Enkele highlights van deze woning: 

·         Nieuwe HR ketels uit 2015 en 2018
·         Overal kunststof kozijnen
·         Daken laatste 8 jaar vernieuwd en deels geïsoleerd
·         Elektra vernieuwd
·         Zeer veel ruimte ter beschikking
·         Groot grondstuk
·         Strategische ligging t.o.v. meerdere uitvalswegen

Deze woning met historie is relatief eenvoudig te moderniseren, vele belangrijke aspecten zijn up to date.

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 275.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinwoning
Type woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1914

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
227 m²
Perceeloppervlakte
758 m²
Inhoud
1050 m³

Indeling

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
5

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dakisolatie, deels muurisolatie, dubbel glas
Cv-ketel
Eigendom, 2 stuks

Buitenruimte

Tuin type
Zijtuin

Garage

Type garage
Carport

Ik ga akkoord met de privacy policy