Industriestraat 46, 46A, 46B, 46C, 46D, 46E, 46F

Kerkrade

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Beleggers opgelet!

Op een goede locatie in Kerkrade ligt deze hoekwoning bestaande uit zeven wooneenheden. Alle wooneenheden hebben een eigen keuken, badkamer, slaapkamer(s), woonkamer en eigen nutsvoorzieningen.  Het is een ideaal beleggingspand met een goed rendement.

Souterrain
Gezamenlijke kelder.

Begane Grond, Eerste en Tweede Verdieping
Gezamenlijke entree, trappenhuis en een erachter gelegen binnenhof met gezamelijke berging. Elke wooneenheid heeft een woongedeelte, keuken, badkamer met bad of douche en 1, 2 of 3 slaapkamers (op een studio op de begane grond na). De appartementen zijn tussen de ca. 42 en ca. 72 m2 groot. 

De huuropbrengsten zijn bij complete verhuur jaarlijks rond en nabij de € 57.500,00. Iets van achterstallig onderhoud dient te gebeuren als een huurder zijn wooneenheid verlaat. Momenteel is recentelijk het trappenhuis opnieuw gestuucd. 

Elk appartement beschikt over een eigen cv ketel en een eigen stroommeter. De WOZ waarde ligt momenteel boven de € 500.000,00. Alle wooneenheden, achterom en de kelder zijn via de ruime trappenhuis afzonderlijk te bereiken.

Bijzonderheden
Mooi rendement, goede ligging met diverse mogelijkheden. De wooneenheden zijn (na deels opgeknapt te hebben) eenvoudig te verhuren.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 425.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Appartementencomplex
Type woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1934

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
415 m²
Perceeloppervlakte
365 m²
Inhoud
845 m³

Indeling

Aantal kamers
24
Aantal slaapkamers
14

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel glas
Cv-ketel
Combiketel, eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Geen garage

Ik ga akkoord met de privacy policy