Kaalheidersteenweg 103

Kerkrade

€ 139.000 k.k.

Omschrijving

Eensgezinswoning met vele mogelijkheden

Gelegen in Kerkrade ligt dit bijzondere en ruime woonhuis aan de Kaalheidersteenweg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 115 m2 en is gebouwd in 1976. De woning met inpandige garage is gelegen in de buurt Kaalheide. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Kerkrade en nabij de recent aangelegde buitenring. Mogelijkheid tot eigen bewoning of eenvoudig door te verhuren. Het ernaast gelegen horecaobject met huisnummer 105 is ook te koop.

Benedenverdieping
Entree via voordeur of garage met electrische sectionaalpoort. Uitkomend in de hal met toegang tot de meterkast, gastentoilet en bijkeuken / wasruimte alwaar de verwarmingsketel hangt (HR - eigendom).

Eerste verdieping
Bereikbaar via vaste trap uitkomend in de living (22m2) met veel lichtinval en doorlopend laminaat vloer. De ernaast gelegen half-open keuken is compleet uitgerust met een combi-oven, keramische kookplaat, koelkast en wasemkap. Aansluitend via de gang te bereiken 3 goed te benutten slaapkamers (8-12m2). Via een slaapkamer en een naast de woning gelegen doorgang, toegang tot de op het zuiden gelegen ruime tuin. Hier kunnen kinderen ongestoord spelen en kunt u genieten van de privacy die deze tuin te bieden heeft.

Bijzonderheden
Deze woning is onderdeel van een groot horecagebouw maar heeft toch met een eigen huisnummer. Men heeft de mogelijkheid deze woning los te kopen of het gehele complex als een geheel om hier een horecagelegenheid te starten waarbij men ook een ruime woning ter beschikking heeft. Gunstig gelegen aan een doorlopende weg en nabij de buitenring. Eventueel kan men ook het object ombouwen tot meerdere woningen of geheel verwijderen en er meerdere nieuwe woningen gaan realiseren.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 139.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinwoning
Type woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1976

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
648 m²
Inhoud
388 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energie label
In de maak
Cv-ketel
Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Voor- en achtertuin

Garage

Type garage
Inpandig

Ik ga akkoord met de privacy policy