Kaalheidersteenweg 105

Kerkrade

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Voormalig goed lopend horecabedrijf met grote zaal, café, kegelbaan, biljart met tuin / terras.

Op doorgaande weg en goede zichtlocatie gelegen horecapand met terras / tuin. Pand is geschikt voor diverse doeleinden zoals bewoning, café, dancing, restaurant of om grondstuk te gebruiken voor meerdere huizen op te bouwen. De aan de achterzijde gelegen tuin kan als terras ingericht kan worden. Goede bereikbaarheid zeker mede nu ook de buitenring klaar is.

Begane Grond
Entree naar authentieke café met plaats voor biljart, voetbalspel en/of dartborden en klantentoilet. Tevens bevinden zich hier twee goed geïsoleerde ruimtes waar men met muziekinstrumenten kan oefenen zonder dat er hinder van ondervonden wordt. Verder een kleedruimte en toegang naar de er boven gelegen Bühne. 

Eerste verdieping
Via de buiten geplaatste ijzeren trap en via het cafégedeelte te bereiken eerste verdieping alwaar de grote zaal (ca 600 m2) met ontvangstruimte, keuken, toiletruimtes, omkleedruimtes, Bühne en bar is gelegen. Hier kan men feesten, bruiloften, vergaderingen, kienavonden, etc. organiseren.

Tuin
De achter het complex gelegen grote tuin met mogelijkheid hier terras (Biergarten) te realiseren wat extra omzet op de mooie dagen zal opleveren. Tevens goed te gebruiken bij partijen, bruiloften en bij goed weer.

Onderhoud
Altijd goed bijgehouden en stabiel gebouw maar benodigd momenteel wat onderhoud daar het nu een tijd lang leeg heeft gestaan. Het pand voldoet aan alle brandeisen en geluidsnormen.

Bijzonderheden
Men heeft de mogelijkheid om hier een horecagelegenheid te starten waarbij men ook een ruime woning ter beschikking heeft. Gunstig gelegen aan een doorlopende weg en nabij de buitenring. Inventaris bij dat momenteel nog in de zaak aanwezig is is bij de koopprijs inbegrepen. Men heeft ook de mogelijkheid en om te bouwen tot meerdere woningen of geheel verwijderen en er meerdere nieuwe woningen gaan realiseren.

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.

Meer omschrijving

Kenmerken

Dit is een beleggingspand


Overdracht

Prijs
€ 375.000 k.k.

Bouw

Soort woonhuis
Type woonhuis
Bouwjaar
1976

Opervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
1025 m²
Perceeloppervlakte
648 m²

Indeling

Aantal kamers
10

Energie

Energie label
In de maak
Isolatie
Dubbel glas
Cv-ketel
Gas, Eigendom

Buitenruimte

Tuin type
Achtertuin

Garage

Type garage
Parkeerplaats

Ik ga akkoord met de privacy policy