Oud Brunssummerweg 64

Heerlen

€ 55.000 k.k.

Omschrijving

Mooi stuk bouwgrond te koop pal naast de Brunssummerheide en Heidserpark!

Op goede en mooie locatie ruim perceel van 504 m2 te koop aangeboden gelegen naast de Brunssummerheide en het Heidserpark. Op deze bouwkavels heeft u ook de mogelijkheid uw eigen droomhuis te realiseren binnen de voorwaarden van het geldende bestemmingsplan. Alle belangrijke voorzieningen zijn in de directe omgeving beschikbaar.

Bouwkavel is ca 15 meter breed en ca 33 meter diep.

Dit is een van de laatste beschikbare kavels 

Tot slot
Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u ge├»nteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.


Meer omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 55.000 k.k.

Ik ga akkoord met de privacy policy