Laurastraat 30, 30A

Eygelshoven

€ 165.000 k.k.

Beschreibung

Investeringsobject met 2 huisnummers

Deze eigenaar biedt zijn eigen woning aan voor een investeerder waarbij de eigenaar zelf in het complete pand wil verblijven als huurder. Het pand omvat 2 huisnummers, nr. 30 en 30A. Het gaat hierbij om een woning van ca. 90m² verdeeld over twee verdiepingen en een café met zaaltje van ca. 100m² met buitenterrein. Bij een eventuele verkoop zal de eigenaar het horecagedeelte verder niet meer exploiteren i.v.m. zijn pensioen gerelateerde leeftijd maar hij wil er wel blijven wonen.

Indeling:

Beide eenheden beschikken over een eigen ingang welke ook samengevoegd kunnen worden tot een geheel.

Het horecagedeelte met bar, gescheiden toiletten, mooie zaal achter en tuintje met grilhoek. Dit gedeelte zou bij het beëindigen van de huurovereenkomst omgebouwd worden naar een tweede woning met eigen huisnummer.

De bovenwoning heeft 4 slaapkamers, een woonkamer, keuken en een badkamer. In 2010 zijn bijna alle ramen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas. De verwarmingsketel is uit 2012 en eigendom. Foto’s van de woning kunnen worden toegezonden op verzoek. Alles is goed bijgehouden en netjes.

Dit is voor een investeerder een unieke gelegenheid dit pand tegen een schappelijke marktwaarde over te nemen waarbij een huurder voor langere tijd gegarandeerd is!!

Alle de door ons kantoor verstrekte informatie zijn ontleed aan de informatie die we hebben verkregen van de eigenaar en eventuele documentatie van de woning. Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en moet worden beschouwd als een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond en tekeningen dienen uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). 

Wilt u ook uw woning verkopen, door middel van persoonlijke aandacht en een professionele advisering over het gehele verkooptraject wil ik u als klant graag begeleiden en u een tevreden gevoel geven. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling zonder verplichtingen

Weitere Beschreibung

Eigenschaften

Dies ist eine Anlageimmobilie


Übertragung

Preis
€ 165.000 k.k.

Bau

Art des Hauses
Einfamilienhaus
Art des Hauses
Zwischenhaus
Baujahr
1920

Oberflächen und Inhalt

Wohnbereich
186 m²
Grundstücksfläche
200 m²
Inhalt
428 m³

Klassifizierung

Anzahl der Zimmer
6
Anzahl der Schlafzimmer
4

Energie

Energielabel
In der Herstellung
Isolierung
Deels dubbel glas
Kessel
Gas, eigendom 2012

Platz im Freien

Gartenart
Hinterhof

Garage

Art der Garage
Keine Garage

Ich stimme den Datenschutzbestimmungen zu