Kantoor

Makelaardij Bauer is een zelfstandige vastgoedonderneming met een verfrissende en onderscheidende werkwijze. Gedreven, correct en kleinschalig - en dus flexibel. Altijd met oprecht aandacht voor het belang van de klant.

Met de ruime ervaring van ons team is ons kantoor het juiste adres om u persoonlijk te begeleiden in de aan– of verkoop van uw woning. Makelaardij Bauer is een dynamisch en enthousiast makelaarskantoor met ruime ervaring in de onroerendgoedmarkt en met onze eigen aanpak en werkwijze. Persoonlijk, met gevoel en empathie voor uw situatie, slagvaardig en resultaatgericht.

Bij ons gaan professionaliteit én persoonlijke benadering hand in hand. Wij houden ons niet op de vlakte, maar verdiepen ons in elke klant zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Onze lijnen zijn kort en onze communicatie is bij voorkeur informeel. 

Wij bouwen graag met u een goede relatie op, zodat wij u nu en in de toekomst kunnen helpen. Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? We zijn momenteel te vinden op de von Humboldtstrasse 47 te Geilenkirchen - Dl. Tevens zijn we op zoek naar een nieuw kantooradres in Nederland om onze bedrijfsvoering uit te oefenen. De koffie staat klaar! U kunt ons bellen op: 0031-6-53723200 of 0049-177-2009675. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor het plannen van een adviesgesprek, het afspreken van een bezichtiging en al uw andere vragen.